Уже досить давно колектив жінок із сусіднього міста, який жартома називає себе “Славутськими кікіморами”, працює над удосконаленням раціону захисників-земляків, котрі воюють за Україну. Адже перші страви – важлива складова харчування, а особливо якщо тривалий час перебуваєш у “польових умовах”.
В середу, 8 лютого, жінки повідомили, що взялися за виготовлення нової партії сухих супів швидкого приготування. Для цього оголосили про збір моркви, цибулі й буряків. А тих, хто має сушарки, закликали висушувати їх самотужки.
До речі, господиням постійно потрібні й приправи для супів – петрушка, кріп, різні спеції.
Не відмовляються жінки й від горіхів – необхідного компоненту для виготовлення енергетичних батончиків.
Наш кор.