Підприємство планує випускати пиво Plzeňský ležák, яке варили у Європі ще з 1842 року.
Наприкінці ХІХ століття цей напій також вироблявся на пивоварні, яку чеський пивовар-переселенець Земан, вочевидь, орендував у Славуті в Романа Сангушка.
Концентрація сухих речовин в початковому суслі напою, назва якого походить від чеського міста Пльзень, становила 11-12%. У його виробництві використовували ячмінний солод.
Пивовар Земан не лише добре платив своїм робітникам, але й дозволяв їм безкоштовно споживати по 5 літрів пива на тиждень. Проте умови праці були доволі важкими. Наприклад, робітникам доводилося регулярно рубати лід на річках (бо холодильників для збереження напою свіжим ще не знали).
Земани на Волині володіли цілою мережею пивоварень. Коли з’явилася залізниця Київ-Брест, нею став курсувати спеціальний “пивний” вагон, з якого на різних станціях продавали свіже пиво Земанів. Виходить, “наливали” це пиво і на залізничній станції Шепетівка.