Навчальні заклади міста та району беруть участь у освітньому проєкті «П’ять кроків до здорового харчування».
Учням 9-11 класів та педагогам розповідають про принади здорового харчування, шкоду трансжирів, необхідність зменшення кількості споживання солі та цукру й важливість своєчасного вживання достатньої кількості рідини.
У шкільних їдальнях або поблизу них розміщують наочність із тем проєкту.
Крім того, спікери закликають школярів пропагувати здорове харчування у своїх домівках.
До кінця листопада діти мають спільно з родиною приготувати відповідні страви, сфотографуватися з ними та «засвітитися» на фейсбук-сторінці свого навчального закладу. Авторів найкращих робіт організатори проєкту обіцяють відзначити цікавими та корисними подарунками.
Нагадаємо, що у проєкті беруть участь навчальні заклади з майже півтора десятка різних громад Хмельницької області.
Іванна МОТОРНА.
Світлина з фейсбук-сторінки Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб.